2011 m. gegužės 1 d., sekmadienis

Kas nori nužudyti Mią?


Kur ritasi mūsų visuomenė? O gal tiesiog ji tiek nusiritus į dugną, kad nebėra, kur kristi?

Naujausia šių klausimų priežastis - TV3 serialas "Kas nori nužudyti Mią?". Liūdna, kad aktoriai neatsisako vaidinti tokiuose serialuose. Kodėl? Negi nebėra kitų kelių, kaip prisidėti prie mažo atlyginimo? Tokie serialai bukina visuomenę, o aktoriai - patys save. Pavardžių neminėsiu, bet daugumą vaidinančių šioje nesąmonėje gerbiu kaip aktorius. Gerbiu ir režisierius, nes abu yra daug pasiekę. 

Va, už ką rodyti pagarbą pagrindinei šio serialo herojei, nelabai ir žinau. Nebent už drąsą prieš visą Lietuvą tyčiotis pačiai iš savęs. Kita vertus, kai proto nelabai yra, tai turbūt ir nesupranta, kaip savęs negerbia.

Nuoširdžiai pikta, kad televizijos priima visus Prodiuserio sugalvotus serialus. O tas daro, ką nori ir jam visiškai nereikia kokybės - svarbu pinigėliai byra. Žiauri tiesa, bet taip yra. Taip taip, Prodiuseri, ir krepšinio aikštelėje išdarinėdavot tai, kas šaudavo į galvą. Senais gerais laikais kiekvienose varžybose užsidirbdavot technines pražangas.

Kodėl tokių, nepabijosiu to žodžio, bukagalvių niekas nenusodina? Kodėl televizija nesako "šito nepriimam, žemas lygis"? Kodėl aktoriai ir režisieriai nesako "nesižeminsiu iki tokio lygio"?

Kodėl? Kodėl? Kodėl?

Galbūt todėl, kad Karolina per daug naivi ir nesupranta, kad tai  - kai kuriems lengviausias būdas užsidirbti. Kam ta kokybė ir aukštas lygis - sunkmečiu svarbiausia užsidirbti. 
Nesvarbu kaip, svarbu galvoti apie save.


1 komentaras:

  1. "Kita vertus, kai proto nelabai yra, tai turbūt ir nesupranta, kaip savęs negerbia." čia gerai pasakyta. Kai pagalvoji, kokio velnio apie ją kuriamas tas filmas? Kam įdomu kažkokios bukos blondinės paprastas gyvenimas? Nei dainos kažkuo labiau išsiskiriančios nuo kitų Lietuvos popsistų nei 'filmo' personažo charakteris... Prisipažinsiu, kol dar TV rodė serialo anonsą su greitukės personalu, pagalvojau, gal koks humoristinis bus, bet še tau, lietuvi, šūdas ne kinas. Apie kažkokios Mios gyvenimą... Apie kažkokios mažai kam žinomos mergaitės, kurios artimieji baigia pamiršti o gal jau net nežino jos tikro vardo... Tik trūksta, kad LNK sukurtų alternatyvą šiam serialui-serialą apie kokį Minedą, Ciciną ir pan. Beje, neseniai krepsinis.net teko skaityti, kad ponas Skaisgirys rezgia planus apie realybės šou su krepšininkais. Taip kad baisu ir pagalvoti koks nevykęs produktas dar gali būti sukurtas ateityje...

    AtsakytiPanaikinti